Smještaj u Rovinju

Rezervirajte privatni smještaj u Rovinju direktno kod provjerenih vlasnika bez provizije!

Pretraga privatnog smještaja

Privatni smještaj u Rovinju

Inforovinj Privatni smještaj

Inforovinj.com najstariji je turistički portal namijenjen prezentaciji apartmana, soba i studija u Rovinju i okolici.

Pokrenut 2002 godine u suradnji sa Turističkom zajednicom Rovinj, inforovinj.com nudi gostima neposredan kontakt sa vlasnicima privatnog smještaja.

  • 21 godina entuzijazma i uspješnog rada
  • neposredan kontakt sa vlasnicima
  • bez provizije i troškova posredništva

Na Inforovinju možete birati između više od 200 apartmana, studija i soba u privatnom smještaju.

Za razliku od turističkih agencija mi vam nudimo uslugu direktnog kontakta s vlasnicima smještaja bez marže i provizije na rezervaciju.

Sponzorirani oglas
Appartamenti Ivana

Apartmani Ivana

Apartmani i sobe u Rovinju
Otvoreni tijekom čitave godine
Grijanje, digitalna TV, osigurano parkiralište

apartman

Apartmani u Rovinju
Apartmani su vrste smještaja koje gosti najčešće izabiru. Praktični su jer imaju kuhinju, dnevni boravak i barem jednu odvojenu spavaću sobu.

apartman studio

Studiji u Rovinju
Studio je smještaj koji nema odvojene prostorije već su spavaća soba i kuhinja dio istog prostora. Kuhinja, najčešće malih dimenzija, vam omogućava da si sami kuhate što je prednost u odnosu na sobe, a nešto niže cijene u odnosu na aparmane čine ove smještaje vrlo privlačnim.

sobe

Sobe u Rovinju
Sobe su smještaji u kojima nemate kuhinje niti dnevnog boravka. Sobe su odabir onih kojima smještaj služi prvenstveno za kraći odmor i spavanje.

hoteli

Hoteli u RovinjuRovinjski hoteli su među najljepšim hotelima na Jadranu. Svojim položajem, uslugama i kvalitetom, omogućuju posjetiteljima nezaboravan boravak u našem gradu.

turistička naselja

Turistička naselja u RovinjuTuristička naselja (resorti) u Rovinju doživjeli su velika ulaganja zadnjih godina u nastojanju da zadovolje potrebe i najzahtjevnijih gostiju.

kampovi

Kampovi u RovinjuKampovi u Rovinju pokrivaju gotovo polovinu turističkih smještajnih kapaciteta. Veliki izbor kampova na atraktivnim lokacijama omogućuje pravi odabir za svakog.

naturizam

Naturizam Valalta RovinjNaturistrički kamp Valalta s ponosom nastavlja Rovinjsku tradiciju turističkog naturizma. 2013 godine je proglašen najboljim kampom po ANWB i ADAC klasifikaciji !